perjantai 30. lokakuuta 2020

Happy Halloween! đź‘»


Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀

Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän on mielestään jo liian vanha niille... menee sitten kuitenkin itse kolmiin halloween-juhliin. No itse olen sitä ikäluokkaa, että en ole Halloweenia paljon juhlinut, pyhäinpäivää ainoastaan viettänyt. Joten tämä kyllä passaa minulle.

Vuosien varrella ollaan kuitenkin ehditty juhlia useammat halloween-synttärit, koska esikoinen on syntynyt näihin aikoihin. Tässä joitakin kuvia aiemmilta vuosilta. Harmi kun en ole säästänyt enempää kuvia, koristeluista ynnä muista. Mutta joitakin ruokakuvia oli kuitenkin tallella!

Yhtenä vuonna tarjolla oli "kurpitsakakkua" ja muita kammottavuuksia. Haamumarenkeja meillä on ollut pöydässä joka vuosi. Ne ovat lasten ehdoton hitti ja helppo ja nopea tehdä.

Eräänä vuonna syötiin toukkakakkua.


Parin vuoden pöytätarjontaa.

Joitakin ulkolyhtyjä.

Rauhallista pyhäinpäivää,
iloista kekriä ja halloweenia!


1 kommentti:

  1. Halloween ei oikein ole minun juttuni, mutta voi hyvänen aika!, miten ihania tarjottavia! Varmasti ovat vieraat olleet tyytyväisiä!
    Mukavaa marraskuuta!
    (Täällä tuulee nyt kovaa.)

    VastaaPoista

Happy Halloween! đź‘»

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...