tiistai 24. joulukuuta 2019

Joululahjavalvojaiset


Kihinää ja jännitystä, odotusta ja hössötystä... sitä on nyt ilmassa kun ollaan vuoden ihanimmassa päivässä <3

Minulla on aina ollut tapana paketoida lahjat jouluaattoa vastaisena iltana/yönä. Katson jonkun ihanan jouluelokuvan ja juon lempiviiniä, niin lahjat sujahtavat papereihin rattoisasti.
Kuopus jännitti nukkumaan mennessä hurjasti :) Enää hänkään ei joulupukkiin usko, mutta  jouluaaton odotus ja ajatus lahjoista saivat pienen aivan jännittyneiksi. Lopulta uni kuitenkin voitti, ja pääsin perinteiseen aaton aaton puuhaan eli lahjojen pakkaamiseen.

Tänä iltana elokuvaksi valikoitui iki-ihana Holiday ja lasiin pakkausvauhtia antamaan lurahti maukasta rieslingiä. Joskus ennen kun lapset olivat pieniä, niin lahjoja riitti melkein koko elokuvan ajaksi. Nyt lahjat ovat vähän arvokkaampia ja lukumäärältään vähäisempiä. Mutta kyllähän noita on tänäkin vuonna!Nyt on ihanaa löhöillä tässä sohvalla kuusenkynttilöiden valossa tunnelmoimassa joulua. Kaadan vielä toisen lasillisen viiniä ja katson elokuvan loppuun. Rauhaisaa ja lämminhenkistä joulunaikaa kaikille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...