sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Vieno avunpyyntö


Osaisikohan joku auttaa minua pienessä ongelmassa? Olen yrittänyt googlettaa, mutta en ole löytänyt vastausta ongelmaan. Jostain syystä en pysty kommentoimaan muiden bloggaajien blogeihin. En kirjaantuneena enkä anonyyminä. Kommentit eivät vain mene perille. Olisikohan ajatusta mistä tämä voisi johtua? Olisi usein kiva kommentoida muiden kirjoituksia, mutta se ei vaan onnistu.

Myös tähän omaan blogiin tulleisiin kommentteihin vastaamisessa on minulla hankaluuksia. Puhelimella ei onnistu ollenkaan, mutta läppärillä menee läpi. Mutta toisten blogien kommentointi ei onnistu läppärilläkään.

Mikähän voisi olla vikana? Sanomattakin selvää, etten ole mikään tietokonenero :D

(Lisäys 10/2020, nyt onnistuu!)

2 kommenttia:

 1. Hei Katariina,
  minä alan odottaa joulua joka vuosi aikaisemmin, nyt olen jo selaillut joulublogeja ja löysin blogisi Blogit.fi-sivustolta.
  Sarin joulublogilista https://sarinjoulubloginlista.blogspot.com/ on myös ollut hyvä joulublogien listaus.
  Toivottavasti postailet taas pian. Blogisi on kaunis ja tunnelmallinen.
  Tuo kommentointiongelma voisi johtua esimerkiksi käyttämästäsi selaimesta. Toivottavasti pulma on jo poistunut!
  Ihanaa jouluodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara ja kiitos kauniista sanoista! Nyt tässä taas joulumieli alkaa nostaa päätään, joten postailuja on tulollaan :) Kävin kurkkaamassa blogiasi ja vaikutti oikein mielenkiintoiselta! Täytyykin lueskella kunnolla paremmalla ajalla. Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

   Poista

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...