sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Räihän puutarhan pihapuoti


Nyt tulee oululaisille jouluihmisille vinkkiä ihanasta joulupuodista. Limingassa Räihän puutarhassa on suloinen pikkupuoti täynnä jouluista tavaraa laidasta laitaan. Aikaa kannattaa varata kunnolla kaiken ihasteluun. Puoti on avoinna joka päivä 9-20 jouluun saakka. Myöskään moottoritieltä ei ole matkaa paikkaan hurjan pitkästi jos ajaa nelostietä siitä Limingan/Tupoksen ohi Oulua kohti. Navigaattoriin vaan osoite Tupoksentie 50.



Esikoisen kanssa käytiin pihapuodissa tällä viikolla ja hypisteltiin kaikkia ihania tavaroita vaikka kuinka kauan. Puodin perällä on myös joulukukkia ja jouluisia kukka-asetelmia myynnissä. Puodin edessä olisi ollut myös kransseja yms, mutta ne ehdinkin ostaa jo aiemmin joulumessuilta. Tässä vielä paljon kuvia puodin sisältä. Kuvattavaa oli paljon!






Ostin meille kotiin tuollaisen keskellä kuvassa roikkuvan valkoisen tähden sekä tuoksukynttilän. Pakettitarrat olivat myös loppuneet, joten ostin myös niitä.












Ja tässä vielä linkki Räihän puutarhan omille sivuille. Linkki vie suoraan pihapuotiin: http://raihanpuutarha.fi/pihapuoti/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...