keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Bauhausin joulua


Bauhausissa kukka-asioilla piipahtaessani jäin totaalisesti kiinni jouluosastolle. Oi ja voi mitä kaikkea ihanaa siellä oli! Mm. tuo kuusikauppa, joka olisi täydellinen lisä joulumaahani. Olen kuitenkin tänä syksynä ostanut jo uuden koristeen sinne ja tarkoituksena oli ostaa enintään vain yksi uusi koriste vuodessa. Kuitenkin tuo houkuttelisi niiiiin kovasti! Jospa se sujahtaisi ihan huomaamatta entisten koristeiden joukkoon ;) Vielä se jäi kuitenkin kauppaan, mutta saa nähdä kuinka kovasti se huutelee nimeäni sieltä...Joka tapauksessa tarkoitus on ostaa ikkunoihin joko tuollaiset tähdet tai valorenkaat tms. Ja ehdottomasti verkkovirralla toimivat. Miellä on jo ainakin viitenä vuotena ollut ikkunoissa valkoiset rottinkiset sydämet, jotka ovat todella kauniit, mutta valitettavasti paristokäyttöiset. Paristot palavat niissä loppuun parissa päivässä. Paristokotelot (joissa on myös se on/off-nappula) on pakko piilottaa ylös katonrajaan. Sieltäpä on sitten tosi kätevä säädellä valoja päälle ja kiinni, tai vaihtaa uudet paristot :( Ajattelin siis ripustaa sydämet jonnekin muualle talossa ja ostaa ikkunoihin verkkovirralla toimivat valot. Bauhausissa oli kivoja vaihtoehtoja, mutta pitää vielä katsella niitä muistakin kaupoista.
Meillä on aina ollut aito kuusi, mutta myynnissä oli melko aidon näköisiä tekokuusiakin. Tuo vaaleanpunainen voisi olla aika hauska :)
Ulos olen aina viritellyt kirkkaita valoja, mutta viime vuosina olen alkanut lämmetä enemmän ja enemmän näille värikkäille valoille. Eipä sitä tietysti ole pakko räjäyttää koko pihaa täyteen värivaloja, vaan vain johonkin kohtaa voisi laittaa väriäkin.Koristeita oli taas vaikka mitä ihania. Mitään uutta en tarvitse, mutta onhan noita kauniita koristeita kiva ihastella ja tunnelmoida lähestyvää joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...