lauantai 2. marraskuuta 2019

Halloween


Esikoinen on meillä aina perinteisesti pitänyt Halloween-pirskeet marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Niin myös nyt eilen 1.11. Olen aina itselläni pitänyt Halloweenia "rajana" sisäjouluvaloille. Se on vaan jotenkin luontevasti tullut, mitään sääntöä en ole siitä tehnyt. Halloween-koristeet nyt vaan eivät näytä kovin pelottavilta iloisten jouluvalojen keskellä :) Itse en ole koskaan mitenkään Halloweenia juhlinut, tuskin vieläkään jos lapset eivät olisi jo täällä Suomessakin kasvaneet siihen kulttuuriin. Esikoisen aloitteesta näitä pippaloita vuosia sitten alettiinkin pitää. Ja ei siinä mitään, kivaa kun on kavereita ja mitä useampia syitä juhlia, niin mikäs sen hauskempaa!Harmi kun en muistanut ottaa kuvia koristeluista ennen kuin ne tänä päivänä otettiin pois. Alla kuitenkin joitakin kuvia eiliseltä. Vinkkinä muille leipureille: muumiopiirakan käärinliinat olisi kannattanut tehdä paksummista suikaleista, niin siitä olisi tullut paremman näköinen.

Marengeille oli tarkoitus tehdä silmät (haamumarengit), mutta olin unohtanut ostaa suklaan. Hyvin tekivät kauppansa tuollaisenaankin :)

Nyt jo sormet syyhyävät alkaa laitella valoja ikkunoihin ja ehkä muutaman kynttelikönkin laittaisi... tontut ja muut annan vielä nukkua lähemmäksi joulukuun alkua. Ensimmäinen adventti onkin sopivasti 1.12. Katsellaan josko sinne asti jaksaisi odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...