perjantai 8. marraskuuta 2019

Vanhojen kuusenkoristeiden lumoissa


Muutamia vuosia sitten törmäsin kirppiksellä näihin vanhoihin kuusenkoristepalloihin ja heti mieleen tulivat muistot mummolan koristeista. Kuusi oli aina koristeltu juuri tällaisilla maisemapalloilla, kuusenkävyillä, lippunauhoilla ja kulta- tai hopealamettalla. Lippunauhoista en ikinä kovin välittänyt, mutta maisemapalloja jaksoin aina ihastella.
Kun sitten löysin ensimmäiset pallot, aloin etsiä niitä aktiivisemmin kirppiksiltä ja Torista. Viime jouluun mennessä sainkin jo kerättyä sen verran palloja ja muutamia käpyjä, että niillä pystyi jo koristelemaan kuusen. Kultaköynnöksen oli laittanut mukaan eräs myyjä ilman eri maksua <3 Erään toisen myyjän paketin mukana tuli ylämääräisenä joulukortti ja suklaata. Nämä muistan aina kun kaivan esiin koristeet :)

Viime jouluna oli ihanaa koristella kuusi vanhoilla koristeilla. Perinteisesti meidän kuusessa on myös lasten koristelemia piparkakkuja, jotka aina mystisesti katoavat kuusesta yksi kerrallaan. Lapset ovat aina yhtä ihmeissään kuin äitikin kun huomataan pipareiden katoilevan :D Tontutkohan niitä herkuttelevat kun silmä välttää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...