lauantai 28. syyskuuta 2019

24 syytä rakastaa sinua


Muutamia vuosia sitten netissä kiersi idea joulukalenterista ”24 syytä rakastaa sinua”. Jotkut olivat tehneet kalenterin lapsilleen ja jotkut puolisolleen. Teen aina joka vuosi itse joulukalenterin lapsille, joten tuolloin kolme vuotta sitten tein itsekin lapsille tämän idean mukaiset kalenterit.


Molemmat pitivät kalentereistaan kovasti ja heillä on ne vielä tallessa. Tapoja kalenterin tekemiseen on monenlaisia ja minä päädyin koristelemaan säilykepurkit ja kirjoitin lauseet näteille papereille. Paperit oli sidottu kiinni sievillä nauhoilla.


Lapset nostivat joka päivä yhden rullan purkeistaan. Jokaiseen paperiin olin kirjoittanut syyn miksi rakastin heitä.


Kirjoittelin lappuihin mm. muistoja, lasten hassuja lausahduksia tai sanoja, asioita heidän luonteenpiirteistään jne. Nuorempaa varsinkin naurattivat hänen ihan pienenä käyttämänsä hassut sanat ja muistot vuosien takaa. Esiteini-ikäinen oli vähän jäyhempi, mutta kävi kuitenkin aina välillä halaamassa luettuaan paperinsa :) Molemmilla lapsilla tosiaan on purkit vielä tallessa. Toivottavasti niistä on heille iloa vuosienkin päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...