tiistai 17. syyskuuta 2019

Joulukuvastot


Huvikseni jo olen tässä katsellut eri yrityksien joulukuvastoja. Kaikki eivät ole vielä omaansa julkaisseet, mutta paljon niitä jo netistä löytyy. Kaipaan niitä aikoja kun Anttilan ja Elloksen plus joidenkin muidenkin kauppojen joulukuvastot saapuivat kotiin. Minulla on tapana selata niitä niin usein ja hartaudella, että sivun nurkat menivät hiirenkorville, ja ihastella kauniita kuvia ja asetelmia. Harmi kun niitä ei silloin aikanaan tajunnut laittaa talteen.


Decogalaxilta löytyy joulusomistetta kaikenlaiseen makuun! Mitä kuvastosta ei löydy, niin sitä tuskin tarvitseekaan :) Mutta hinnat ovat ainakin meikäläisen kukkarolle melkoisen suolaiset... Kuvaston kuvat kuitenkin ovat aivan ihastuttavia ja niitä katselee ihan ilokseen.
https://www.decogalax.fi/lataukset/Syksy_joulu_2019_somisteet_2.pdf

kuva Decogalaxin kuvastostaJotexin sivuilla ollaan jo jouluisella mielellä. Myynnissä on paljon erilaisia jouluisia kodintekstiilejä, valoja ja sisustustuotteita. Itse ihastuin varsinkin noihin kauniisiin Sundborn-sähkökynttelikköihin <3
https://www.jotex.fi/campaign/christmas?sort=relevance&page=1

kuva Jotexin sivustoltaHemtexiltä löytyy jo jotain pientä. Heidän Tonttupajastaan löytyy mm. kodintekstiilejä ja sisutustuotteita. Kovin suurta valikoimaa sivustolla ei vielä ole, joten pitää käydä myöhemmin syksyllä katsomassa mitä sinne vielä ilmestyykään.
Toinen liike, minkä joulukuvastoa odotan, on Sinelli. Toki sivustolla on paljon viime vuoden joulua, mutta olisi mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea he ovat keksineet tälle vuodelle.


Partyliten syksy/talvi 2019 -kuvasto on myös julkaistu. Varsinkin sivuilla 35-43 on jouluisia somisteita, mutta kyllähän nuo kuvaston kaikki kauniit koristeet sopivat joulun aikaan.
http://fr.zone-secure.net/1074/1047132/#page=1


kuvat Partyliten kuvastostaSitten sivusto, jonka kohdalla lähti itselläni mopo käsistä... Eli Lineakauniskodin Joulupuoti. Tilasin sieltä aivan ihanaa Arvidssons textilin Lyckeby-kangasta <3 Haaveilin siitä jo viime vuonna, mutta en saanut tilatuksi ajoissa ennen joulua. Nyt sitä meni ostoskoriin. Arvidsson textililtä oli sivuilla myös suloista Tammihaka-kangasta sekä Mikkel-kangasta. Arvoin noiden kolmen kankaan välillä, mutta tilasin kuitenkin Lyckebytä, koska olen siitä niin kauan haaveillut. Tilasin myös joulukirkko-koristeen ja talvilapset-koristeen joulukylääni varten. Olen joka vuosi ostanut kylää varten jotakin, jotta saan vähitellen kasvatettua kylää isommaksi. (Teen lähempänä joulua postauksen joulukylästä) Tilasin myös yhden koristetyynyn päällisen. Vielä jäivät kaihertamaan suloiset Lucia-kyntteliköt, joita oli kahta erilaista mallia. Näiden kanssa otin kuitenkin järjen käteen, koska ensinnäkin meillä on jo tarpeeksi kynttelikköjä ja toisekseen nuo kyntteliköt ovat aika tyyriitä. Myös ihania pussilakanasettejä "hypistelin", mutta päätin, että pärjätään ihan tavallisilla vuodevaatteilla. Ainakin vielä ;)
https://www.lineakauniskoti.fi/joulupuoti


kuvat Lineakauniskodin sivustoltaSokerina pohjalla vanha Anttilan kuvasto vuodelta 1981 Pupuleipomo-blogissa. Tuollaisia ihanuuksia ne kuvastot ennen olivat. Ja kun tullaan 90-luvulle, olivat joulukuvastot vieläkin jouluisempia. Vielä 2000-luvun puolellakin taisi joitakin kuvastoja tulla kotiin? Kiva kun joillakin on niitä vielä tallessa ja laittaa kuvia esille meille muillekin :) Linkki Pupuleipomon blogiin: http://pupuleipomo.blogspot.com/2013/12/anttilan-kuvasto-joulukuu-1981.html


Tiedättekö mistä saisi vielä tilattua oikein perinteisen joulukuvaston kotiin selailtavaksi? Niistä tulee ihan erilainen tunnelma kuin nettisivuja selatessa.


<a href="https://www.bloglovin.com/blog/20104793/?claim=v99jaddb6pz">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...