sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Nyt jo alkaa jouluttaa


Omassa ystäväpiirissäni ei ole ketään näin jouluun hurahtanutta kuin minä. En voi vielä tunnelmoida kenenkään kanssa. Oikeastaan tuntuu, että joulusta "saa" puhua vasta joulukuun puolella tai muuten saan osakseni epäuskoisia katseita ja hymähtelyä. Mutta eihän se vasta joulukuussa tunnelmointi riitä! Joulu alkaa pyöriä mielessä jo nyt, ja kenen kanssa minä sitä fiilistelisin?

Onneksi fb:n jouluryhmät alkavat jo vähitellen herätä kesäunestaan. Kirjoituksia tulee kiihtyvään tahtiin, ja on ihana illalla ennen nukkumaan menoa lukea muiden jouluihmisten tunnelmoinnista. Tosi harvassa joulublogissa on vielä kirjoituksia tälle syksylle (Ilmianna omasi jos jo kirjoittelet! Alan seuraamaan.) 

Ajattelin siis alkaa kirjoitella joulunodotuksestani tänne blogiin. Toivottavasti saan jouluihmisiä joulunodotuskavereiksi :) Minulla ei ole ennestään yhtään kokemusta blogin kirjoittamisesta, joten annettakoon anteeksi blogin yksinkertainen ulkonäkö. Ehkä se tässä ajan mittaan kehittyy.Oma joulunodotukseni lähtee liikkeelle valoista. Ulos olen jo viritellyt lyhtyjä ja tehnyt kukka-asetelmia syyskukista. Olisi ihana jos ihmiset uskaliaammin laittaisivat jo valoja ulos. Illat alkavat pimentyä kiihtyvään tahtiin ja lempeästi hehkuvat valot tuovat kirkkautta pimeyteen. Moni kuuluu sanovan, etteivät vielä "kehtaa". No miksikäs ei?! Olkoon sitten vaikka niitä kausi- tai kaamosvaloja nämä meidänkin. Minä kehtaan :)

Tervetuloa mukaan matkalle jouluun!

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/20104793/?claim=v99jaddb6pz">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...