lauantai 21. syyskuuta 2019

Kukkaruukun tuunailua


Eilen kiertelin kaupoissa ja etsin sopivaa kukkaruukkua mehien kasvatukseen. Mieluista ei löytynyt, joten siitä se ajatus sitten lähti. Ostin valkoisen perusruukun ja merkkaustussin ja aloin taiteilla. Ihan törkeesti otin mallia Arabian ja Marimekon kuoseista omia ideoita mukaan lisäten. Aikaa meni ehkä parisen tuntia ja ärräpäitä lenteli välillä kun viivat eivät välillä menneet niin kuin olisi pitänyt. Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen! Todennäköisesti teen lisääkin ruukkuja, ja niitä onkin nyt helpompi piirtää kun tästä harjoituskappaleessa on valmiit mallit.
<a href="https://www.bloglovin.com/blog/20104793/?claim=v99jaddb6pz">Follow my blog with Bloglovin</a>


Kuvia valmiista ruukusta

Ja tästä lähdettiin liikkeelle
Lähetin kuvia ruukusta äidilleni, ja hän ihastui siihen kovasti. Siitä sainkin ajatuksen, että taidan tehdä hänelle joululahjaksi tämän tyyppisen ruukun ja istutan siihen jonkin viherkasvin. Olisi aika kiva joululahja, eikö vain? Ja ehkäpä voisin tehdä samanlaiset lahjat parille rakkaimmalle ystävälleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...