tiistai 24. syyskuuta 2019

Kirppikseltä


Kirppiksellä kiertely on minulle mieluista ajanvietettä, ja kirpputoreilla tuleekin käytyä noin parin viikon välein. Joulujuttujakin kirppiksiltä aina välillä löytyy. Vielä näin syksyllä harvemmin, mutta joulun lähellä enemmän. Itselleni ei ole väliä minä vuodenaikana löydöt teen; jos myynnissä on jotain minua kiinnostavaa, niin mukaan se lähtee oli sitten kesä tai talvi. Mutta kirpputoreilla huomaa kyllä joulutavaroiden tarjonnan lisääntymisen kun joulu lähestyy. Tälle syksylle en oikeastaan ole vielä löytänyt muuta kuin joitakin lehtiä ja kirjoja. Ihan överihintoja en ole maksanut, esimerkiksi lehdistä maksimissaan euron (kuvassa olevat olivat muistaakseni 20-50 senttiä kappaleelta. Kirjat taisivat olla 1-2€/kpl.Kirjaa en ole vielä ehtinyt lukemaan ja ajattelinkin jättää sen lähemmäksi joulua luettavaksi. Sisältää mm. jouluisia kertomuksia, askartelu- ja ruoanlaitto-ohjeita ja tarinoita vanhan ajan joulusta. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.
Erilaisia joululehtiäkin on löytynyt jonkin verran. Vanhojahan nämä jo ovat, mutta minulle ihan uusia! Joulu maalla -lehti on aina ollut mieluisin joululehteni. Siinä on mielestäni eniten sitä "oikean" joulun tunnelmaa. Sen ainakin ostan kaupasta joka vuosi.Romanttisten hömppien suurkuluttajana (luen kyllä muutakin kirjallisuutta paljon ;)) on aina ilo löytää jouluisia tarinoita luettavaksi!Tämä levy on menossa lasten joulukalenteriin. Tulee todennäköisesti jollekin perjantai- tai lauantaipäivälle, jolloin voimme pitää leffaillan. Silloin katsomme elokuvia ja syömme herkkuja. En ole itsekään koskaan aiemmin nähnyt tätä elokuvaa, joten odotan itsekin sitä leffailtaa :)Siinäpä ne tähän mennessä tämän syksyn aikana löytyneet joulujutut ovat. Pakko vielä kuitenkin esitellä tässä ihana joulutalo, jonka löysin viime vuonna. Hintaa sillä oli 10 euroa ja hetken mietin, että ostanko vai en. Mutta se on kooltaan iso (noin 30 cm x 30 cm) ja oli hieno lisä joulukylään, joten lähti mukaan. Ympäri taloa on valoja, jotka saavat talon näyttämään tunnelmalliselta hämärässä.


Talon perhe näyttää suloiselta seistessään tuossa oven edessä.


  <a href="https://www.bloglovin.com/blog/20104793/?claim=v99jaddb6pz">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Happy Halloween! 👻

Karmivaa halloweenia kaikille niille, jotka sitä juhlivat! 💀 Tänä vuonna meillä ei enää vietetäkään teinin halloween-synttäreitä, koska hän...